fbpx

Marché de Noël 2010

NOEL  / Marché de Noël 2010

Targuri

Marché de Noël 2010

Marché de Noël Târgul cadourilor de designer.

 

Cum ar fi dacă Moș Crăciun ar deveni designer anul acesta?

 

Ar fi voios și ingenios, ca în poveste? Poate să îți demonstreze că ți-a citit întreaga listă cu dorințe (desigur, fără să trișeze) și să materializeze rapid cadoul perfect pentru toți cei pe care îi vei vizita în Ajun? Sau mai degrabă are în sacul lui imens o rochie sau un colier exact cum visează prietena ta bună și darurile cele mai speciale pentru copiii dragi ție? Ori poate preferi să îți împodobească bradul cu forme vii și frumoase, gândurile cu bucurie și cutiile de sub pomul de Crăciun cu tot ce dorești?

 

Anul acesta Moșul știe să fie creativ! Are mulți prieteni ajutoare, care îți vor dezvălui creațiile lor 100 % românești și unicat. La târg vin Ana Alexe, Alina Băncilă, Buzztard, Ligia Carabeț, Andra Clițan, Care?Cutare, Ioana Coja, Kuki Constantinescu, Roxana Davidescu, Mirela Diaconu, Gabriela Dumitran, Maria Filipescu, Adelina Ivan, Lorina, Edita Lupea, Raluca Nicolaescu, Diana Niță, Raluka, Ligia Stan, Stickpartout, Carla Szabo, Mihaela Tarhuna, Romana Țopescu, Mihai Țopescu și Ana Wagner. Împreună cu ei Moșul a adus la The Ark în Calea Rahovei nr. 196 A, o mulțime de daruri. Găsești la Marché de Noël decorațiuni, bijuterii, colecții vestimentare, podoabe pentru brad și obiecte de artă, toate așteptând să fie dăruite! Știm că meriți tot ce e mai minunat și te invitam pe 18 și 19 decembrie la târg, să alegem cele mai frumoase cadouri împreună.

 

Târgul de cadouri de designer este inițiat şi promovat de Extins Bijuterie Contemporană și susținut de Lenor Parfumelle. La fiecare 30 de minute la Marché te asteapta o serie de surprize pentru care merita sa ne vizitezi !

 

Evenimentul este deschis între orele 11- 21, atât sâmbătă cât și duminică.

Date

December 7, 2018

Tags

Marché de NOËL

Like